8/26/2012

Domnule Primar, pensionarii vă propun...


Oraşul nostru se bucură de o aşezare pitorească. Nu toţi locuitorii preţuiesc, însă, acest dar minunat. Curăţenia şi îngrijirea oraşului lasă de dorit în multe cazuri. Domnule primar, vă rugăm cu respect să ne ajutaţi în următoarele cazuri: 

  • Să se monteze încă cel puţin două (2) cabine cu scaune în staţia de autobuz din faţa magazinului de artă, vis-a-vis de Cozia. Această staţie deserveşte călătorii din Zona Nord, Traian şi Ostroveni. Sunt necesare cel puţin 10-15 scaune faţă de numărul mare de călători la orice oră. Vine toamna cu ploi şi frig, apoi iarna. Mulţi călători sunt în vârstă şi bolnavi. Aşteptăm cu încredere extinderea acestor cabine. Nu uitaţi promisiunile făcute! 
  • Vă rugăm să dispuneţi salubrizarea celor două pasaje (ganguri) de acces spre biserica Sf. Anton. Aceste pasaje sunt permanent murdare, confundate cu ghenele de gunoi. Se impune asfaltarea, zugrăvirea pereţilor, câte 2 coşuri de gunoi şi afişe de atenţionări. Această biserică catolică este vizitată foarte des şi de turişti străini.
  • În Zona Nord, pe Str. Crinilor, între Bl. A6 şi Bl. 27 se află o alee de acces din zonă spre calea  lui Traian şi invers. Treptele aleii sunt degradate în proporţie de 90%. Acest drum de acces corespunde direct şi cu spitalul judeţean. Pensionarii în vârstă le urcă şi le coboară foarte greu când au nevoie de spital. Se impune de urgenţă repararea şi asfaltarea acestor trepte. În iarna 2011-2012 au fost mai multe cazuri de căderi şi rostogoliri de pe aceste trepte. În caz de zăpadă şi îngheţ vor deveni aproape impracticabile, dacă nu se iau măsuri.
  • Să luaţi măsuri mai ferme şi amenzi usturătoare faţă de cei care distrug bunul obştesc, care nu respectă curăţenia, spaţiile verzi şi locurile publice. Să se aplice amenzi şi locatarilor care aruncă murdăria pe geamuri. Să fie dotaţi cu chitanţiere şi gardienii şi salariaţii de la primărie care să ia măsuri când le constată. Covoare de coji de seminţe, mucuri de ţigări, cutii goale, hârtii etc. 
  • Domnule Primar, rugăm să ne sprijiniţi în respectarea drepturilor noastre. Interveniţi la spitale pentru reducerea timpului de aşteptare!

No comments:

Post a Comment