7/19/2012

Cinste şi onoare medicinei vâlcene


La sfârşitul lunii iunie, având probleme de sănătate, paşii m-au purtat la spitalul Nr. 1 Vâlcea. Internată la secţia de cardiologie, am avut surpriza plăcută să constat că s-au făcut îmbunătăţiri din toate punctele de vedere. 

Doamna doctor Berbescu, împreună cu echipa de asistente şi infirmiere, depun eforturi fără oboseală în slujba pacienţilor

Multă competenţă din partea asistentelor care fac tratamentul. Când se iveşte câte o criză, sau ceva deosebit, doamna doctor Berbescu se află într-o clipă  la căpătâiul bolnavului, cu blândeţea care o caracterizează. Bolnavii de inimă sunt încurajaţi de moralul ridicat care li se oferă. Curăţenia şi higiena asigură un confort benefic tuturor bolnavilor

Doamna doctor Berbescu este tânără, dar hotărâtă să salveze inimile bolnave ale pacienţilor care se internează în secţia sa la cardiologie. Munceşte cu multă dăruire. O secţie model, model a cărui crez şi jurământ este sănătatea pacienţilor. Aduc felicitări întregului personal muncitor care contribuie la menţinerea acestei secţii la standarde înalte de curăţenie şi higienă.

O plecăciune cu mulţumiri doamnei doctor Berbescu, pentru că a reuşit cu succes să-mi readucă pulsul şi tensiunea la parametrii normali. Am fost externată cu speranţa că inima mă va ajuta să mă bucur de viaţă şi de frumuseţile ei. Pacienţii din această secţie se externează cu un tonus optimist. Doamna doctor Berbescu poate fi găsită la orice oră aleargând la căpătâiul celor cu urgenţe. Este o onoare pentru spitalul judeţean Vâlcea cu asemenea secţii şi asemenea doctori: competenţi şi cu putere de muncă, cele mai dificile cazuri se rezolvă la nivel judeţean. Doamna doctor Berbescu face parte din grupul acestor inimoşi şi adevăraţi doctori.

O plecăciune plină de recunoştinţă faţă de doamna doctor Berbescu şi întreg personalul de la cardiologie.

No comments:

Post a Comment