6/07/2012

Doamnă doctor Gândăcioiu, vă mulţumim!

Joi, 31 mai, colectivul Clubului AMA şi o parte din pensionarii CARP Râmnicu Vâlcea, am primit o frumoasă şi competentă lecţie de îngrijire a sănătăţii, clară şi pe înţelessul tuturor, am ascultat şi am sorbit cuvintele doamnei doctor Cristina Gândăcioiu.

Cu o pedagogie aleasă, aceasta ne-a făcut să înţelegem cât este de periculos fumatul pentru organism. În toată expunerea, ne-a ajutat să înţelegem mai bine anatomia corpului omenesc. Aceasta dă întotdeauna dovadă de multă competenţă şi dăruire în relaţiile cu noi, pensionarii. Darul său de pedagog ne face să ne-o dorim cât mai des în mijlocul nostru. Dialogul între generaţii este viu, graţie doamnei doctor Gândăcioiu. Pentru noi, este un izvor nesecat care ne hrăneşte cu lucruri utile, interesante, şi mai ales, în domeniul îngrijirii sănătăţii.

Cu modestie, blândeţe şi răbdare, dânsa răspunde întrebărilor puse de noi. Reamintim că s-a oferit să ne ia tensiunea gratuit la tot colectivul de pensionare prezente la club. Precizăm că în ziua de 31 mai am avut parte de o expunere convingătoare despre fumatul care ucide. Persoanele fumătoare au înţeles ce trebuie şi ce urmează să facă cu sănătatea lor. Mulţumim doamnei doctor că răspunde la toate invitaţiile domnului preşedinte Grigore Răban, care ne ajută în bunul mers al clubului AMA. În acest club, noi, săptămânal ne îmbogăţim bagajul de cunoştinţe în diferite domenii, cu ajutorul unor invitaţi de mare prestigiu.

publicat în Curierul de Râmnic, ediţia din 7 iunie 2012

No comments:

Post a Comment